Aquesta pàgina web utilitza "cookies", per oferir-li els seus serveis. Si continua navegant per la nostra pàgina, entendrem que està d'acord amb aquest ús.     Acceptar    Més informació
Tel.: (0034) 972 470 051
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Quiromassatge

Tècnica terapèutica manual d’efecte sedant i relaxant, indicada per a alleugerar contraccions musculars i dolor en general. Es realitza mitjançant la pressió mecànica de les mans sobre el cos, alleujant o eliminant dolències, augmentant la sensació general d’energia, millorant els estats d’ànim, eliminant el cansament i donant benestar psicològic.
El nostre equip de terapeutes l’assessorarà, guiarà i mimarà en tot moment amb els nostres exclusius massatges i teràpies alternatives.


A continuació detallem els diferents tipus de teràpies alternatives que ofereix el centre termal de l’Hotel Balneari Prats a Caldes de Malavella.

Massatge infantil:

Suau hidratació per tot el cos destinant a menors d’edat.
Durada: 25 minuts
Preu: 31 €

Massatge parcial:

Massatge específic de 25 minuts per aquelles zones que acumulen mes estres i cansament.
Durada: 25 minuts
Preu: 31 €

Massatge general:

Tècnica terapèutica manual de efecte relaxant o de efecte específic per eliminar dolences concretes del cos. Beneficiosa per el estres, per la pell, per el sistema nerviós, el sistema circulatori, el sistema muscular, entre altres beneficis.
Durada: 50 minuts
Preu: 47 €

Massatge clapping

Tècnica manual que afavoreix l’eliminació de secrecions pulmonars i bronquials.
Durada: 20minuts
Preu: 

Drenatge limfàtic

Massatge corporal molt suau sobre la circul·lació limfàtica activant el metabolisme. Actua sobre la retenció de líquids, obesitat i és d’ajuda en procesos postoperatoris.
Durada:50 minuts
Preu: 65 € 

Massatge neurosedant

Massatge manual molt suau fet amb olis essencials, que treballa el sistema nerviós-neurovegetatiu, responsable de l’estrès psíquic.
Durada: 50 minuts
Preu: 47 € 

Shiatsu

Massatge d’origen japonès regulador energètic físic i psíquic, fet sobre un futon amb  pressions de les mans. Al  treballar sobre tots els meridians, canalitza l’energia i descontractura la musculatura.
Durada:50 minuts
Preu: 65 € 

Tai

Més conegut com Nuat Thi, o massatge tailandès, es basa en pressions i estiraments lents i profunds fets amb les mans, colzes, genolls i peus. El seu efecte activa l’energia del cos amb un increment de la capacitat de moviment, elasticitat i flexibilitat.
Durada: 50 minuts
Preu: 45 € 

Reflexoteràpia podal

Massatge amb pressions als diferents punts dels peus, que estan lligats amb les diferents parts del cos. D’efecte estimulador a tots els sistemes (nerviós, digestiu,circulatori), equilibra les energies.
Durada: 25 minuts
Preu: 30 € 

Massatge geotermal

Massatge revitalitzador i energetic, combina el plaer del massatge amb l´efecte de les pedres termals. Cada pedra, a una determinada temperatura, es col.loca a punts especifics del cos, als xacres.
Ideal per a dolor cronics, tensions musculars, malestars d´espatlla i coll, redueix l´estres.
Durada:1 hr i 20 minuts
Preu: 90 € 

Massatge amb pindes

Massatge corporal amb un preparat d´herbes aromatiques i medicinals, combinades amb olis esencials envolcallades per una tela amb forma de saquet (pinda).
Al realitzar el massatge, les pindes s´escalfen al vapor provocant una sensacio de molt plaer a la nostra pell, permetent que les herbes aromátiques penetrin dins del nostre organisme.
Ideal per a la pell i per la relaxacio muscular.
Durada:  50 minuts
Preu:  50 €
 

Massatge amb canyes de bambú

El massatge amb canyes de bambú és una tècnica que afavoreix l’eliminació de toxines, reactiva els trastorns circulatoris, millora la circulació sanguínia, combat la cel · lulitis i remodela la silueta.

Durada:  50 minuts
Preu:  50 €