Aquesta pàgina web utilitza "cookies", per oferir-li els seus serveis. Si continua navegant per la nostra pàgina, entendrem que està d'acord amb aquest ús.     Acceptar    Més informació
Tel.: (0034) 972 470 051
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Tractaments facials

Higiene facial activa:

Es tracta d’una neteja de cutis en profunditat, indicada per tot tipus de pell. Consisteix en exfoliació, extracció de comedons, nutrició i hidratació de la pell.
Durada: 50 minuts
Preu: 46€

Tractament Bio Terra i Mar:

Recomanat per totes les pells per ser els productes un 99 per cent naturals (bio). Aquest tractament afavoreix la relaxació, la hidratació i l’aport de nutrients i lluminositat. Durada 1h.20 minuts
Durada: 50 minuts
Preu: 65€

Tractament de pells sensibles (hidratant):

Recomanat per a persones de pell més sensible o reactiva, hidrata i permet millorar la permeabilitat de la dermis.
Durada:50 minuts
Preu:49 €

Tractament Alisante Col • lagen:

ALLISAR amb el col • lagen marí, és la proteïna més abundant en l’organisme, aporta a la pell elasticitat i un aspecte llis i ters.

Un tractament únic que utilitza les molècules originals del col • lagen marí per obtenir una biodisponibilitat immillorable i un ràpid efecte alisant. En realitzar aquest tractament, el seu rostre recupera la lluminositat i frescor, les arrugues s’allisen i difuminen visiblement.
Durada: 60 minuts

Tractament Silicium Lift:

TENSAR amb el Silicium marí, naturalment present en l’organisme, sobretot en la pell, és indispensable per a la fabricació de les fibres de sosteniment com el col • lagen i l’elastina.

En aquest tractament s’utilitzen molècules originals d’àcid hialurònic marí i de silicium marí. Després del primer tractament la seva pell apareix més lluminosa, les arrugues menys marcades i l’oval del rostre globalment tensat.
Durada: 60 minuts

Tractament redensificant Hialurònic:

OMPLIR amb el complex hialurònic, molècula essencial per mantenir la densitat de la dermis, permet sostenir l’epidermis gràcies a la seva gran capacitat per retenir l’aigua.

En aquest tractament s’utilitzen les molècules originals de l’àcid hialurònic marí per aconseguir una major i millor penetració i un efecte redensificant immediat. Després del primer tractament, la pell apareix més lluminosa, les arrugues s’atenuen, sembla haver guanyat temps al temps.
Durada: 60 minuts

Tractament Contorn d’ulls:

Massatge activant al contorn d’ulls, indicat per a persones amb línies d’expressió i arrugues marcades, borses sota els ulls i cansament ocular. Es complementa amb pegats de col·lagen que ajuden a esborrar les línies de l’expressió i tonifiquen aquelles zones que tendeixen a perdre elasticitat.
Durada:50 minuts
Preu:43 €

Tractament per a pells desvitalitzades:

Recomanada per a pells apagades o poc cuidades, o per aplicar-se després d’un embaràs o malaltia.
Durada: 1hr 20 minuts
Preu: 65 €

Tractament massatge facial amb mascareta:

Massatge facial relaxant amb mascareta, indicat per a tot tipus de pell.
Durada: 25 minuts
Preu: 29 €

Tractament anti-edat personalitzat:

S’estudia cada cas en particular i es recomana els tractaments adequats a la seva pell, per millorar la aparença facial.
Durada: 1hr 20 minuts
Preu: 68 €