Aquesta pàgina web utilitza "cookies", per oferir-li els seus serveis. Si continua navegant per la nostra pàgina, entendrem que està d'acord amb aquest ús.     Acceptar    Més informació
Tel.: (0034) 972 470 051
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Embolcalls corporals

Balneari Prats posa a la teva disposició tot tipus de recobriments corporals amb diferents propietats segons la modalitat escollida.

Embolcalls d’algues

Recobriment corporal d’algues amb aigua termal que afavoreix l’eliminació de toxines. De propietats anticelulítiques, ajuda a reduir la tensió nerviosa aportant vitamines i oligoelements marins a la pell.
Preu: 32€ 

Embolcall d’argila

Recobriment facial i corporal d’argila amb aigua termal que activa ’eliminació de toxines, a més de ser antiinflamatori i relaxant.
Preu: 32 € 

Embolcall de mirra

Recobriment corporal de mirra amb aigua termal amb propietats antisèptiques i relaxants provocant una petita exfoliació a l’hora de treure-la. Ajuda a regenerar el teixit muscular.
Preu: 32 € 

Embolcall d’orquídia

Indicat per pells seques i delicades, es tracta d’un recobriment corporal amb propietats antiedat i vitamina C.
Preu: 32 € 

Embolcall de cafè

Recobriment per al cos amb propietats energètiques i anticelulítiques, que activa la circulació sanguínia i ajuda a combatre l’acumulació de lípids.
Preu: 32 € 

Embolcall de àloe vera

Recobriment corporal amb propietats regeneratives, refrescants i tonificants.
Preu: 32 € 

Embolcall de gelea reial

De propietats altament nutritives i hidratants, activa la circulació superficial, i elimina la sequedat de la pell, les seves imperfeccions i impureses.
Preu: 32 € 

Embolcall de cítrics

Recobriment corporal amb propietats riques en vitamines i minerals. D’efecte antisèptic, tònic, circulatori i purificant, està recomanat per a pells grasses i acneiques.
Preu: 32 € 

Embolcall de té verd

Recobriment per al cos amb propietats antioxidants i antiedat, que activa la circulació sanguínia.
Preu: 32 €