Aquesta pàgina web utilitza "cookies", per oferir-li els seus serveis. Si continua navegant per la nostra pàgina, entendrem que està d'acord amb aquest ús.     Acceptar    Més informació
Tel.: (0034) 972 470 051
 

Tractaments d'autor

Els tractaments d’autor són fruit de la barreja d’un coneixement profund de les propietats dels tractaments tan a nivell físic com emocional. I aquí hi ha la clau: el tractament corporal i emocional que rep la persona, comporta a experimentar un món de sensacions noves que li aportarà múltiples beneficis. Actualment, els tractaments que es realitzen al nostre balneari són:

Tractament “Le cafè de Montmartre”

Aquest tractament està inspirat en els cafès parisencs combinant l'eficàcia i el plaer sensorial.
 

Tractament "Gerunda Fuga"

Recorreràs per les comarques muntanyenques des del Pirineu de Girona, per les aigües termals de Caldes de Malavella, fins arribar a la Costa Brava.
 

Tractament "Tsahaylu" (Avatar)

Cos, ment i esperit en un tractament que és un cant de reconeixement als misteris més profunds de la nostra existència.
 

Tractament "Curative Secrets"


Original tractament corporal inspirat en el poder curatiu de les aigües termals de Caldes de Malavella. Bombolles guaridores embotellades amb cura des de 1870 per Sant Narcís que en aquesta ocasió acaricien la teva pell en un massatge bitèrmic d'ampolles que farà les delícies dels més exigents. Una oda a les llegendes ancestrals de Caldes de Malavella ia les delícies ambientals i altres joies que s'amaguen en els jardins, les estades, els banys i la memòria històrica del Balneari Prats. Recolliment, relaxació, fascinació i bellesa profunda en cada detall d'aquest espai sanador que envolta el cos i torna la calma a l'esperit.

Newsletter

Envieu-nos el vostre correu electrònic i us notificarem les nostres promocions