Aquesta pàgina web utilitza "cookies", per oferir-li els seus serveis. Si continua navegant per la nostra pàgina, entendrem que està d'acord amb aquest ús.     Acceptar    Més informació
Tel.: (0034) 972 470 051
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Quiromassatge

Tècnica terapèutica manual d’efecte sedant i relaxant, indicada per a alleugerar contraccions musculars i dolor en general. Es realitza mitjançant la pressió mecànica de les mans sobre el cos, alleujant o eliminant dolències, augmentant la sensació a sensació de vitalitat, millorant els estats d’ànim, eliminant el cansament i donant benestar psíquic-físic.
El nostre equip de terapeutes l’assessorarà, guiarà i mimarà en tot moment amb els nostres exclusius massatges i teràpies alternatives.


A continuació detallem els diferents tipus de teràpies alternatives que ofereix el centre termal de l’Hotel Balneari Prats a Caldes de Malavella.

Massatge parcial:

Massatge específic de 25 minuts per aquella zona que acumuli més estrès i cansament.
Preu: 31 €
Durada: 25 minuts

Massatge infantil:

Suau hidratació per tot el cos destinant a menors d’edat.
Preu: 31 €
Durada: 25 minuts

Reflexoteràpia

Massatge amb pressions als diferents punts dels peus, que estan associats amb les diferents parts del cos. D’efecte estimulador a tots els sistemes (nerviós, digestiu,circulatori), equilibra les energies.
Preu: 31 € 
Durada: 25 minuts

Massatge general:

Tècnica terapèutica manual de efecte relaxant o de efecte específic per eliminar dolences concretes del cos. Beneficiosa per el estres, per la pell, per el sistema nerviós, el sistema circulatori, el sistema muscular, entre altres beneficis.
Preu: 47 €
Durada: 50 minuts

Massatge geotermal

Massatge revitalitzador i energètic, combina el plaer del massatge amb l´efecte de les pedres calentes. Cada pedra, a una determinada temperatura, es col·loca a punts específics del cos, als xacres.
Ideal per a dolor crònics, tensions musculars, malestars d´espatlla i coll, redueix l´estres.
Preu: 65 €
Durada: 50 minuts 

Massatge amb canyes de bambú

El massatge amb canyes de bambú és una tècnica que afavoreix l’eliminació de toxines, millora la circulació sanguinía i limfàtica, combat la cel·lulitis i remodela la silueta.
Preu:  65 €
Durada: 50 minuts

Drenatge limfàtic (massatge manual)

Massatge corporal molt suau sobre la circulació limfàtica activant el metabolisme i sistema immunològic. Actua sobre la retenció de líquids, obesitat i és d’ajuda en processos  inflamatoris postoperatoris i quirúrgics.
Preu: 65 € 
Durada: 50 minuts

Massatge neurosedant

Massatge manual molt suau fet amb oli, que treballa el sistema nerviós-parasimpàtic, responsable de l’estrès psíquic. Recomanat  per relaxar i alleujar tensions.
Preu: 47 € 
Durada: 50 minuts

Shiatsu

Massatge d'origen japonès, és un tractament regulador energètic, físic i psíquic, realitzat en un tatami en el qual es treballen els meridians més importants del cos amb digitopressió, per retornar-hi l'equilibri.
Preu: 65 € 
Durada: 50 minuts

Massatge a 4 mans

El massatge a quatre mans és un espectacular massatge terapèutic realitzat per dos massatgistes perfectament sincronitzats, que brinden a la persona que ho rep relaxació total amb una sensació única. El pot rebre tot tipus de públic, especialment persones amb estrès, nerviosisme, contractures, ansietat, etc.

Són sessions de 50 minuts que es personalitzen amb olis d'essències específics, per ajudar a que la ment es relaxi i es senti envoltada en una agradable sensació de total relaxació que permeti desconnectar de l'estrès quotidià.
Preu: 110  €
Durada: 50 minuts

Especial parelles

Massatge relaxant i de benestar pensat per compartir en parella en un ambient especial, acompanyat d'una copa de cava.
Preu: 145 €
Durada: 45 minuts

 

Newsletter

Envieu-nos el vostre correu electrònic i us notificarem les nostres promocions