Aquesta pàgina web utilitza "cookies", per oferir-li els seus serveis. Si continua navegant per la nostra pàgina, entendrem que està d'acord amb aquest ús.     Acceptar    Més informació
Tel.: (0034) 972 470 051

Hidroterapia Balneari Prats

Tractaments Línea natural BIO 

Balneari Prats obre una línia de tractaments de cosmètica natural amb la certificació “Charte cosmebío”. Balneari Prats aposta pels productes naturals, totes els productes són orgànics, biocompatibles amb l’organisme i de baix pes molecular per treballar en capes profundes, molt activament.

La bio cosmètica és respectuosa amb la pell i el medi ambient ja que únicament fa servir ingredients orgànics i de cultiu biològic, sense utilitzar productes químics de síntesi o organismes genèticament modificats. La cosmètica natural utilitza només fragàncies amb ingredients naturals amb resultats molt eficaços.

La pell és l’òrgan més gran del cos i actua com a barrera protectora que aïlla l’organisme del medi que l’envolta. En aquest sentit, la cosmètica natural protegeix i ajuda a mantenir integres les seves estructures, al mateix temps que actua como a sistema de comunicació amb l’entorn. Per això és important i valuosa la cosmètica natural.

Balneari Prats, en una clara aposta per la cosmètica natural, comença aquesta nova línia amb dos productes: el tractament “Vital Energy” oxigenant i el massatge anticel·lulitic bio actiu.

Tractament facial “Vital Energy” (oxigenant)

Està dirigit i dedicat a aquelles pells que necessiten recuperar la seva vitalitat. Aquest tractament aporta sensacions fresques, una textura cremosa lleugera i valuosos principis actius per vitalitzar i recuperar la brillantor i l’equilibri de la pell.

En el resultat final s’aconsegueix una pell que respira, que és activa, que està revitalitzada i visiblement més forta aconseguint un to més brillant.

Principals actius: Clorofil·la, Aloe Vera, Pebre rosa, Alga, Plàncton.

Tipus de pell: Pell opaca, cansada, estressada i absent de brillantor.

Objectiu: Oxigena i Revitalitza 

Resultats: Pell revitalitzada i amb energia - To brillant.


Preu: 75 €
Durada:50 min.

Massatge anticelulitic Bio Actiu

El tractament d’aprimament bio actiu, estimula la pèrdua de centímetres i redueix l’aspecte de pell de taronja. En aquest tractament hi ha una sinèrgia d’intervencions d’aprimament concretes i productes professionals, una aliança de naturalitat i eficàcia gràcies als seus ingredients actius amb propietats lipolítiques i reafirmants.

Juga un paper molt important el bambú amb el qual es du a terme un modelatge mecànic que intensifica l’acció d’aprimament, juntament amb les tècniques manuals de l’equip de terapeutes del Centre Termal.

A la fase final del tractament s’aplica un producte natural amb els principis actius de Papaia, de Coralline Seaweed i vitamina E, aportant a la pell confort i fermesa. L’acció d’eliminació té efectes durant tot el dia.

Principals actius naturals del tractament: Cafeïna natural, canyella, papaia.

Objectiu: Intensificació de l'aprimament.

Resultats: Estimula la pèrdua de centímetres - Activa la combustió de greixos - Redueix


Preu: 75 €
Durada: 50 min.

 

Tractament facial hidratant Bio Actiu

Tractament amb certificació ecològica per a pells seques, normals o mixtes. El tractament comença amb una neteja-exfoliació amb actius ecològics refrescants (llimona, berbena, romaní, lavandí). Els actius principals, com l'aloe vera i l'àcid hialurònic, faciliten la rehidratació de la pell.


Preu: 75 €
Durada: 50 min.

Newsletter

Envieu-nos el vostre correu electrònic i us notificarem les nostres promocions