Aquesta pàgina web utilitza "cookies", per oferir-li els seus serveis. Si continua navegant per la nostra pàgina, entendrem que està d'acord amb aquest ús.     Acceptar    Més informació
Tel.: (0034) 972 470 051

Hidroterapia Balneari Prats

Hidroteràpia termal

La hidroteràpia és la utilització de l’aigua amb fins terapèutics, és un dels mètodes més antics utilitzats per prevenir, millorar i curar diverses afeccions especialment de l’aparell locomotor, sistema respiratori, sistema dèrmic i sistema digestiu. La hidroteràpia ha anat desenvolupant-se i adquirint major importància, a causa del reconeixement de l’aigua com a agent terapèutic, en diferents camps d’aplicació i en funció de les característiques de l’aigua utilitzada.

Les aigües termals d’Hotel Balneari Prats de Caldes de Malavella, són mineromedicinals i brollen entre 56 i 60 º C de la font, amb una composició mineralògica i química bicarbonatada sòdica, alcalina, litínica i fluorada. També conté silici, liti, alumini, calci, potassi i manganès. Aquestes característiques, li confereixen propietats terapèutiques com l’estimulació de la secreció gàstrica, l’afavoriment de l’acció dels enzims pancreàtics i el poder emulsionant de la bilis, o l’eficàcia per millorar l’estat de les persones amb trastorns nutritius, com ara la gota, litiasis úriques, obesitat, diabetis i certs reumatismes, entre altres propietats.

A l’Hotel Balneari Prats a Caldes de Malavella, podràs gaudir de diferents tractaments d’hidroteràpia amb aigües termals, els quals seran detallats a continuació:

Piscina d’aigua termal

Piscina climatitzada exterior d’aigua termal mineromedicinal amb efectes terapèutics degut a les seves propietats. Es manté a una temperatura de 34 º C. Pot ser utilitzada durant tot l’any.

Preu: gratuït per clients allotjats a l’hotel / 10 euros per persona (clients no allotjats a l’hotel)
Durada: pot ser utilitzada durant tot el dia, segons l’horari establert.

Banyeres d’aigua termal

Indicades en tractaments antiestrès, o estètics d’oxigenació, hidratació, obesitat i amb possibilitat de triar entre banys de bombolles, d’algues, d’essències i d’hidromassatge.

Bany de bombolles amb essències, preu: 13 €
Bany de bombolles amb algues, preu: 13 €
Bany de hidromassatge, preu: 13 €
Durada: 15 minuts

Sauna finlandesa

Indicada per eliminar toxines i d’acció vasodilatadora. També potencia l'efecte de qualsevol tractament posterior.
Preu: 15 €
Durada:20 minuts

Circuit d'aigües

1 hora de piscina termal exterior, bany de bombelles i dutxa circular.
Preu:  32,50 € 

Dutxa horitzontal

Aplicació de aigua termal mitjançant diferents dutxes per tot el cos, en posició horitzontal sobre una llitera. Efectes relaxants i  sedants.
Preu: 13 €
Durada: 10 minuts

Dutxa circular

Aplicació de diversos raigs a pressió d’aigua termal que sorgeixen d’una estructura de cercles a diferents alçades i d’efecte relaxant i tonificant.
Preu: 13 €
Durada: 8 minuts

 

Dutxa a pressió "Escocesa"

Realitzada amb un raig de pressió d’aigua termal fent un recorregut per tot el cos. Està indicada per a contractures musculars, cel·lulitis, reuma, circulatoris, artrosis, a més d’activar la circulació sanguínia, tonifica i descontractura la musculatura.
Preu: 16 €
Durada: 10 minuts

Dutxa massatge "Vittel"

Massatge manual sobre una llitera amb dutxes d’aigua termal, es finalitza amb aigua freda per les cames, sense que l’aigua calenta deixi de baixar. De propietats relaxants, està indicat per a combatre l’estrès i les diferents dutxes actuen de cap a peus.
Preu: 31 €
Durada:20 minuts

Inhalacions

Vaporització i polvorització amb aigua termal i eucaliptus que neteja i descongestiona les vies respiratòries.
Preu: 7 €
Durada: 8 minuts

 

Newsletter

Envieu-nos el vostre correu electrònic i us notificarem les nostres promocions