Aquesta pàgina web utilitza "cookies", per oferir-li els seus serveis. Si continua navegant per la nostra pàgina, entendrem que està d'acord amb aquest ús.     Acceptar    Més informació
Tel.: (0034) 972 470 051
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Tractaments corporals

RITUALS:

Aquest rituals inclouen píling corporal, recobriment i tractament facial.

Ritual Cacaoteràpia:

Tractament corporal i facial per hidratar i nodrir la pell, amb efecte antioxidant, antidepressiu i remineralitzant. Ideal per a pells deshidratades.

Preu: 98 €
Durada: 80 min.

Ritual algues:

Tractament corporal i facial per hidratar i nodrir la pell, amb efecte anticel·lulític i drenant ideal per a persones amb cel·lulitis o pell de taronja.

Preu: 98 €
Durada: 80 min.

Tractament de cames cansades:

Massatge circulatori amb oli de vid roja, destinat a persones amb problemes circulatoris, ideal per l’estiu i també en cas de ruptures capil·lars i varius,o simplement, pesadesa a les cames.

Preu: 50 €
Durada: 50 min.

Píling corporal amb massatge hidratant:

Tractament corporal relaxant, hidratant i renovador, on s'eliminen toxines i impureses a nivell de la pell, per tant també s'afavoreix una renovació cel·lular i hidratar la pell.

Preu: 65 €
Durada: 80 min

Píling corporal personalitzat:

Tractaments d’exfoliació corporal de cèl·lules mortes, que activen la circulació i renoven la pell deixant llisa, i suau.

Preu: 50 €
Durada: 50 minuts

Embolcalls d'algues

Recobriment corporal d’algues amb aigua termal que afavoreix l’eliminació de toxines. Té propietats anticelulítiques, ajuda a reduir la tensió nerviosa aportant vitamines i oligoelements marins a la pell.

Preu: 35 €
Durada: 25 minuts

 Embolcall d’argila

Recobriment facial i corporal d’argila amb aigua termal que afavoreix l’eliminació de toxines aportant minerals a la pell. A més de ser antiinflamatori i relaxant. Ideal per psoriasi, èczemes, acne i cicatrius doloroses, etc.

Preu: 35 €
Durada: 25 min.

Embolcall de mirra

Recobriment corporal de mirra amb aigua termal amb propietats antisèptiques i relaxants provocant una petita exfoliació a l’hora de treure-la.


Preu: 35 €
Durada: 25 min.

Pressoteràpia:

Botes que activen la circulació amb un sistema de compressió dissenyat per augmentar el flux venós i limfàtic. Recomanat per problemes circulatoris, cames cansades, retenció de líquids i cel·lulitis.

Preu: 30 €
urada: 20 min.

 

Manicura:

Tractament per millorar l’aspecte de les teves mans o peus  amb un tractament complert d’hidratació i massatge.(sense esmaltar)

Preu: 30 €
Durada: 50 min.

Pedicura:

Tractament que relaxa nodreix i suavitza els peus, a més de llimar durícies i eliminar cutícules i massatge.(sense esmaltar)

Preu: 30 €
Durada: 50 min.

Newsletter

Envieu-nos el vostre correu electrònic i us notificarem les nostres promocions