Aquesta pàgina web utilitza "cookies", per oferir-li els seus serveis. Si continua navegant per la nostra pàgina, entendrem que està d'acord amb aquest ús.     Acceptar    Més informació
Tel.: (0034) 972 470 051
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Balneari

L’aigua que va fer de Caldes de Malavella un prestigiós centre termal de l’antiga Roma segueix brollant avui dia dels milers de sortidors que l’envolten. Un aigua que pots gaudir en cos i ànima a l’Hotel Balneari Prats.

Tanca els ulls i imagina’t al bell mig del nucli històric de Caldes de Malavella, amb més de 7.000 m² d’espais i instal·lacions, i l’encant de l’arquitectura neoclàssica de l’edifici principal al teu voltant.

Obre els ulls i gaudeix de l’amplitud dels jardins, toca l’aigua de la piscina d’aigua calenta de 34 ºC, comença a gaudir dels diferents tractaments que el centre termal posa al teu abast, gaudeix d’àpats saludables al restaurant, o descansa a l’hotel recentment inaugurat, amb la millor atenció i qualitat, com així ho certifica la nostra ISO 9001:2008 aconseguida l’any 2008.

Descobreix l’Hotel Balneari Prats a Caldes de Malavella. Un univers de tranquil·litat, relaxació i salut, en un paisatge encisador. Un somni molt a prop teu.

 

 

Newsletter

Envieu-nos el vostre correu electrònic i us notificarem les nostres promocions